Inhoud
4 Hoe komt een restaurant de coronatijd door?
5 Rob ziet ze zwemmen: de snoekbaars
– Gepocheerde snoekbaars met courgette
– Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling
9 Testkees 48, vragen
11 De juiste plek voor een culinair hoogtepunt
18 Plagen in de moestuin
24 Zout: salata, salade, salad: van Romein naar Amerikaan
– Voor een goede spijsvertering en tegen winderigheid en om te zorgen, dat sla je niet slecht bekomt
27 Cees Holtkmap maakt Griesmeelpudding met abrikozensaus
28 Leon aan het woord Aubergine
– Baba ganous uit de Libanese keuken
33 Eten bij Jef
– Aubergine met verschillende soorten tomaat, aalbessen, basilicum olie en Oost-Indische kers.
36 Eten in… Restaurant Bak
40 En wat kook jij? Marius Tas
– CCA-menu juni 1998
44 Groothandel Hanos
48 Testkees, antwoorden
49 Kookagenda
50 Colofon
Van de Kook is een uitgave van Cuisine Culinaire Amsterdam.
© Teksten en illustraties in deze uitgave vallen onder het auteursrecht.