Inhoud

  • 6 Excursie: zo uit het bos, zo op het bord
  • 9 De keukencommissie: Klaas Koornstra
  • 10 Op reis met Margot
  • 11 Workshop chocolade en bonbon
  • 13 Vloeibare liefde: een primeur
  • 18 Rob ziet ze vliegen: Wilde gans. Ganzenborst in de sous vide. Rillettes van gans
  • 23 Hollandse nieuwe, het einde van een tijdperk
  • 27 Testkees 45
  • 28 Zout: lithium. Een zegen voor de mensheid
  • 31 Hamachi of yellowtail kingfish. Ceviche van kingfish
  • 33 Cees holtkamp maakt: Zoete Strikjes
  • 34 Trend: fermenteren
  • 36 Bindmiddelen. Basisrecept ragout
  • 39 Mijn favoriete kookboek: Chinese Cooking. Zoetzure komkommersalade
  • 42 Eten in Het Bosch. Wagyu en foie gras
  • 44 Nootmuskaat: Geur met lange historie
  • 46 En wat doe jij? Jules van Sijs
  • 49 Zustervereniging: De Wijcker Kookclub
  • 50 Testkees, antwoorden
  • 52 Colofon
  • 53 Kookagenda

Van de Kook is een uitgave van Cuisine Culinaire Amsterdam.
© Teksten en illustraties in deze uitgave vallen onder het auteursrecht.