Inhoud
- 6 Excursie: zo uit het bos, zo op het bord
- 9 De keukencommissie: Klaas Koornstra
- 10 Op reis met Margot
- 11 Workshop chocolade en bonbon
- 13 Vloeibare liefde: een primeur
- 18 Rob ziet ze vliegen: Wilde gans. Ganzenborst in de sous vide. Rillettes van gans
- 23 Hollandse nieuwe, het einde van een tijdperk
- 27 Testkees 45
- 28 Zout: lithium. Een zegen voor de mensheid
- 31 Hamachi of yellowtail kingfish. Ceviche van kingfish
- 33 Cees holtkamp maakt: Zoete Strikjes
- 34 Trend: fermenteren
- 36 Bindmiddelen. Basisrecept ragout
- 39 Mijn favoriete kookboek: Chinese Cooking. Zoetzure komkommersalade
- 42 Eten in Het Bosch. Wagyu en foie gras
- 44 Nootmuskaat: Geur met lange historie
- 46 En wat doe jij? Jules van Sijs
- 49 Zustervereniging: De Wijcker Kookclub
- 50 Testkees, antwoorden
- 52 Colofon
- 53 Kookagenda
Van de Kook is een uitgave van Cuisine Culinaire Amsterdam.
© Teksten en illustraties in deze uitgave vallen onder het auteursrecht.