Special Recent Posts
KIDS CHOCOLADE WORKSHOP PASEN
februari 11th, 2016
12 maart 2016
Onder leiding van Sandrina van den Akker, chocolatier bij Chocolaterie Van Soest:
Knutselpret voor (klein)kinderen van CCA-leden tussen 5 en 10 jaar.
Bouw en versier je eigen paasei! Knutsel een eetbare paas verrassing!
Doe je mee?
Workshop 1: 13.00 tot 14.30 uur
Workshop 2: 15[...]
Workshop Wild Ragout, Pastei, Paté VOLGEBOEKT
januari 31st, 2016
DEZE WORKSHOP IS REEDS VOLGEBOEKT
op zaterdag 5 maart 11.00 - 15.00 uur
Al eerder organiseerde onze eigen chef André van der Woude succesvolle, leerzame workshops in onze keuken.
Op zaterdag 5 maart 11.00 - 15.00 ligt het accent op het verwerken van wild in diverse variaties van vleesgerechte[...]
Nieuwe sap centrifuge, lees de handleiding a.u.b.!
november 22nd, 2015
Voor het maandmenu moet sap worden geperst. Helaas heeft onze sapcentrifuge de aanval door de eerste kookweek niet overleeft. Als vervanger is de Rolls Royce onder de persers aangeschaft, de Angel Juicer 7500. De verkorte handleiding is als pdf hieronder toegevoegd, lees hem even het is maar 5 m[...]
Weer 2 nieuwe chefs!
november 3rd, 2015
Afgelopen maand hebben Els Helderman en Klaas Koornstra met succes hun chefs examen doorlopen. Els werd ondersteund door Franca Blomjous, Klaas door Ben Naardin. Klaas imponeerde de jury vooral met zijn gebakken snoekbaars met oesters, zeekraal en een beurre blanc; Els maakte vooral indruk met een g[...]
Koken met je (klein)kind
oktober 18th, 2015
‘Jong geleerd is oud gedaan’
7 november 2015 van 13.00 tot ± 18.00 uur
tussen 9 en 15 jaar
Geef de kneepjes van het vak door en bereid samen met je (klein)kind en andere (groot)ouders en (klein)kinderen, een heerlijk viergangenmenu om t[...]
Op 2 februari verscheen een leuk artikel in de PS over onze club
februari 2nd, 2013
Lees hier het artikel in het Parool over onze vereniging.
Artikel Parool PS 2 februari 2013[...]
Lees hier wat Culinair Magazine Delicious over ons schreef
december 29th, 2012
Delicious interviewde bestuursleden Rob Loewenstein en Dirk Hoogerwerf (voorzitter). Klik hier.[...]