Top Amuses volgeboekt

Het enthousiasme voor onze workshop “Top Amuses” is zo overweldigend dat we hebben moeten besluiten de inschrijving vanaf heden te stoppen. De 15 eerste inschrijvers krijgen bericht toegestuurd dat ze van harte welkom zijn op 13 April. Voor de anderen...

Eten in Brasserie Klokspijs

In de Pijp, op de hoek van de Hemonylaan en de tweede Jan Steenstraat zit sinds 2006 restaurant Klokspijs. Eigenaar en chef-kok Floris van Helbergen heeft zeven maanden gewerkt bij Vreugde en Rust van Henk Savelberg. Hier heeft hij zeer plezierig samengewerkt met Eric...

Workshop Top-amuses

Op zaterdag 13 april vindt er in de kookclub een workshop plaats met als thema TOP AMUSES. Onder de bezielende leiding van onze eigen tv-chef Leon Maas plus confrères Bert Faessen en Tom Kaptein zullen een 15-tal amuses worden gemaakt, waar vooral het accent ligt op...

Het maart menu staat online

Met gerechten van topchefs Thomas Keller, Alain Passard, Gordon Ramsey, Grant Achatz en een dessert van Roger van Damme. Hierbij worden weer vijf prachtige wijnen geserveerd van Bart Wijnimport in Zuidoostbeemster.

Je eigen bonbons maken

  Twaalf deelnemers, verdeeld over drie groepjes, luisteren in onze keuken met volle aandacht naar Sandrina van den Akker, chocolatier. Zij gaat ons leren hoe bonbons te maken. Dat kan op 2 manieren: via de klassieke tableermethode of de snellere magnetronmethode....