Zaterdag 19 april 2025 organiseert de Activiteitencommissie een kook-event in de Cuisine Culinaire met als doelstelling :
“Van de betere “Borrelhap tot de Amazing Amuse”.
De uitdaging voor elke Cuisinier is met een feestelijke gebeurtenis : Wat verwachten de gasten?
Wat is haalbaar en niet te complex ? De 20 gasten komen al om 4 uur. Het mag niet mislukken!
Je kunt wel zien dat je lid bent van een Cuisine Culinaire !! Kortom herkenbaar? Met welke wijn gaan we beginnen?
Onder leiding van Willem van Liere en vinoloog Jennifer Jernberg komen interessante Amuse wijn combinaties aan bod en hoe kunnen we deze dilemma’s oplossen.
Partners zijn welkom!
Datum: zaterdag 19 april 2025 van 10.00 uur tot 16.00
locatie: Koggestraat 9A 1012 TA
Kosten: € 47 pp. (inclusief wijn en schoonmaak Jamal)
Aanmelden : € 47 pp overmaken naar H. Strooker NL37 ABNA 0539246174 ‘o.v.v. AMUSE’.
Voor meer informatie: strookerhans@gmail.com
=======================================================
Op vrijdag 25 april 2025 organiseert Fromagerie Kef een uitgebreide kaasproeverij waarbij ook de partners welkom zijn!
Fromagerie Kef organiseert voor ons een interessante lezing over de verschillende kaasfamilies en de historie van deze kazen waarbij exclusieve passende wijn / port/ stokbrood geschonken wordt. Kortom een feestelijke proeverij met een goede nasmaak.
Datum: vrijdag 25 april 2025
Tijd : 18.00 tot 21.00
Plaats : Proeflokaal Kef; Van der Pekplein 1B 1031 GZ ( maximaal 20 deelnemers !!!)
Kosten : € 50 euro pp.
Aanmelden : € 50 pp overmaken naar: H. Strooker NL37 ABNA 0539246174 ‘o.v.v. KEF’.
De betaling is leidend voor acceptatie van de aanmelding, maar dient tevens gemeld te worden aan strookerhans@gmail.com o.v.v. naam/aantal en tel nr.
Vragen? Mail ze naar activiteiten@cc-amsterdam.nl
Powered by Events Manager