Ingrediënten

PANI PURI

15 SCHIJFJES PANI PURI
ZONNEBLOEMOLIE

TOFUCRÈME

300 G SILKEN TOFU
2 TL MISO
2 EL SOJASAUS
2 EL WITTE WIJNAZIJN
3 EL OLIJFOLIE

SHISO PURPLE CRESS

Pani Puri

Bereiding

Pani puri

Verhit een laagje olie in een pannetje tot 200°C. Doe twee schijfjes in de olie en arroseer voortdurend met hete olie tot ze souffleren en goudbruin zijn. Laat de bollen uitlekken op keukenpapier.

Tofucrème

Draai tofu met de rest van de ingrediënten tot een gladde crème in de Magimix. Breng op smaak met zout. Doe over in een spuitzak.

Eindbewerking en presentatie

Snij voorzichtig een kapje van de pani puri. Spuit wat tofucrème in de bol. Versier met een blaadje cress. Dien samen op met de tartelette. Dien direct op.

We drinken er bij

CAVA BRUT RESERVA Can Maciá Bohigas, Conca de l’Anoia, Penedès, Spanje

Hoe kan je het jubileummenu beter beginnen dan met een elegante bubbel, die niet onder doet voor menige champagne. Deze Cava van Bohigas is een topper. Mooi gevonden door De Logie.
De drie autochtone druivenrassen xarel-lo, macabeo en parellada zijn verantwoordelijk voor deze opwekkende heerlijkheid met zalige zachte mousse, die menigeen laat jubelen.