Ingrediënten
RECEPTUUR VOOR 15 PERSONEN
BENODIGDHEDEN
PANNA COTTA
2 bakjes mosterdcress
475 g diepvries doperwten
375 g slagroom
125 g melk
5 g agar
Zout, peper
TOMATENGAZPACHO
4 rijpe tomaten
1 komkommers
1 teen knoflook
Zout, peper, tabasco
AFWERKING
100 g gekookte erwten
1 bakje mosterdcress
2 bakjes affilacress
10 el gepofte rijst
Bereiding
BEREIDINGSWIJZE
PANNA COTTA
1.Kook de erwten in water met zout.
2.Hou 50 g apart voor de opmaak.
3.Kook de room met melk.
4.Doe 425 g erwten, mosterdcress en de room/melk bij elkaar, blender en zeef.
5.Maak hoog op smaak met zout en peper.
6.Voeg agar toe en breng opnieuw aan de kook.
7.Verdeel over 15 bakjes van de mal van de buches.
TOMATENGAZPACHO
8.Blender tomaten, knoflook en komkommers.
9.Laat in een zeef uitlekken
10.Maak op smaak met zout en peper en tabasco.
AFWERKING
11.Stort de panna cotta’s en leg in een kommetje
12.Schenk de gazpacho er langs
13.Maak de panna cotta’s op met cress en rijst
14.Leg er een paar erwtjes naast.
15.Versier met de cress.