Inhoud
- 4 Nieuwjaarsreceptie
- 6 Kinderworkshop chocoladeletters
- 8 De geledingen: de wijncommissie
- 10 De moestuin van Julia Krom
- 13 De Vogelverschrikker en andere topwijnen
- 16 Mijn favoriete kookboek: De Librije. Lamsnek langzaam gegaard. Geplette langoustines met een thee van scharrelhoen
- 23 Suiker: van riet tot biet
- 27 Rob ziet ze vliegen: fazant. Fazant met zuurkool
- 30 Advertenties
- 31 De succesrijke karper
- 32 Bindmiddelen 2.0: een mespuntje…
- 34 Nootmuskaat: monopolie, rijkdom en verval
- 38 Eetbare bloemen. Twee varianten met courgettebloem: met parmaham of vegetarisch met gedroogde tomaat
- 45 Zout: grote broer en jodium
- 46 Testkees 46 vragen
- 47 Eten in… Kop van Oost. Gerookte carpaccio met tom kha kai
- 49 En wat doe jij? Taco Thorpe
- 51 Testkees 46 antwoorden
- 52 In memoriam Rob Meijer
- 53 Colofon
- 54 Kookagenda
- 56 Rozemarijn, Rosmarinus officinalis
Van de Kook is een uitgave van Cuisine Culinaire Amsterdam.
© Teksten en illustraties in deze uitgave vallen onder het auteursrecht.